Δωρεάν Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις βασικές οικονομικές έννοιες.

Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) προσφέρουν εντελώς δωρεάν με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης το πρόγραμμα Diploma in Basic Economics.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και Κολλεγίων μη οικονομικής κατεύθυνσης και στοχεύει στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων στις βασικές οικονομικές έννοιες.

H διάρκεια του προγράμματος είναι 150 ώρες (περίπου δύο μήνες) και όλα τα μαθήματα είναι οπτικοακουστικά.

 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ενότητα 1: Εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη και βασικές οικονομικές έννοιες

Ενότητα 2: Η συμπεριφορά των καταναλωτών και η ζήτηση των αγαθών

Ενότητα 3: Η παραγωγική διαδικασία και η προσφορά των αγαθών

Ενότητα 4: Το τραπεζικό σύστημα, η προσφορά χρήματος και η νομισματική πολιτική

Ενότητα 5: Το φαινόμενο των οικονομικών διακυμάνσεων, ο πληθωρισμός και η ανεργία

Ενότητα 6: Τα δημόσια οικονομικά

Ενότητα 7: Ανάγνωση και κατανόηση οικονομικών δεδομένων σε γραφήματα

Ενότητα 8: Επίλυση θεμάτων οικονομικής φύσης

Η παρακολούθηση των ενοτήτων είναι εντελώς Δωρεάν.

Προαιρετικά, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε online εξετάσεις πιστοποίησης που διοργανώνει η Vellum Global Educational Services Α.Ε.  για την απόκτηση του Vellum Diploma in Basic Economics.

Το κόστος πιστοποίησης  είναι 190 € με ειδική έκπτωση 50% (95 €)  για τους ανέργους και φοιτητές. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται,  τα εξέταστρα, η  έκδοση  πιστοποιητικού, η έκδοση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίου 150 ωρών από τα ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. καθώς και η έκδοση του συμπληρώματος  πιστοποιητικού Europass.

Για εγγραφές στο πρόγραμμα παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

.


Δωρεάν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στον Τουρισμό

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) προσφέρουν σε  πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Ελληνικών Κολεγίων ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα εξειδίκευσης στον Τουρισμό για την απόκτηση του Vellum International Diploma in Travel and Tourism.  Σύμφωνα με την σχετική ιστοσελίδα του προγράμματος tourism.elkedim.gr

, το πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης στον Τουρισμό αφορά όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού και σε όσους θέλουν να εργαστούν στον κλάδο του Τουρισμού. Συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης μπορούν να δηλώσουν οι πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας (και κολεγίων) με καλή γνώση τουλάχιστον μιας γλώσσας της Ε.Ε. εκτός της Ελληνικής ή απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τουλάχιστον 4ετή εμπειρία ως εργαζόμενοι στον Τουριστικό τομέα με καλή γνώση μιας γλώσσας της Ε.Ε. εκτός της Ελληνικής.Το πρόγραμμα αναφέρεται σε ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, αυτοαπασχολούμενους στον τουριστικό τομέα και εργαζόμενους ή δυνητικά εργαζόμενους στον τομέα της υποδοχής, της οργάνωσης, των κρατήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών τουριστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι κατάλληλο για πτυχιούχους του οικονομικού κλάδου, ως πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης σε θέματα τουριστικής οικονομίας, τουριστικού management και marketing.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Διάρκεια: ​4 μήνες

Υποχρεωτικές συναντήσεις με τον καθηγητή​: ​ΝΑΙ​ ​on-line

Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Γραπτές εξετάσεις: ΝΑΙ

EC​VET : ​28​
Φορέας ​Κατάρτισης :
ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, Κωδ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453
Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων: Vellum Global Educational Services
Δίδακτρα: ΔΩΡΕΑΝ
Εξέταστρα: 190 €
Έναρξη μαθημάτων: ​09 /01/2017.

Θεματικές Ενότητες:

1.   Εισαγωγή στον Τουρισμό

2.   Κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης στον τουρισμό

3.   Εκπαίδευση υποδοχής

4.   Εξυπηρέτηση πελατών

5.   Διαχείριση παραπόνων

6.   Τηλεφωνική επικοινωνία

7.   Κρατήσεις

8.   Έκδοση εισιτηρίων

9.   Τεχνικές αύξησης πωλήσεων

10. Οργάνωση Συνεδρίων & Εκθέσεων

11. Ηλεκτρονικό Εμπόριο στον Τουρισμό

 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: tourism.elkedim.gr

ή στο email: elearn.elkedim@gmail.com , Τηλ. 2312200429Video: https://www.youtube.com/watch?v=lJ_bucbymvc

Φόρμα εγγραφής: http://tourism.elkedim.gr/page10.html


Επαγγελματική άδεια προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security)

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛΚΕΔΙΜ διοργανώνουν σεμινάρια με σκοπό την εκπαιδευτική προετοιμασία ενδιαφερομένων για τις εξετάσεις πιστοποίησης του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας που διεξάγουν  ο ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ

Τα σεμινάρια υλοποιούνται με την μέθοδο της σύγχρονης  τηλεκατάρτισης , εκμηδενίζοντας μετακινήσεις και κόστη που προβληματίζουν και επιβαρύνουν όσους έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν επαγγελματικά με την ειδικότητα του security.

Η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (security) προϋποθέτει την αδειοδότηση του εργαζόμενου από το Ελληνικό Δημόσιο, αφού προηγουμένως πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας) και το ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) κατόπιν εξετάσεων που διεξάγονται 3-4 φορές το χρόνο.

Τα σεμινάρια αφορούν στους νεοεισερχόμενους στον κλάδο αλλά και τους κατόχους άδειας εν ισχύ που επιθυμούν να πιστοποιηθούν. Την τρέχουσα περίοδο παρέχονται από τα ΕΛΚΕΔΙΜ ειδικές τιμές διδάκτρων, οι οποίες  ξεκινούν από 190 €.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος   ΕΔΩ

 ή  τηλεφωνήστε στο τηλ. 2312 208295 κ. Κουρπαγιαννίδου Νόπη.


Μεταπτυχιακό από το σπίτι ή το Γραφείο από 2.560€ και γίνε κάτοχος αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού διπλώματος

Για δεύτερη χρονιά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η Vellum Global Educational Services ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών ενδιαφερομένων στα παρακάτω εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα, πλήρως αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ, προσφέροντας ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα σε φοιτητές από την Ελλάδα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό φοιτητών και έως τις 10/11/2016:

  1. Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  (Master in Bussiness Administration) – Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π
  2. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με τρεις κατευθύνσεις (Master in Public Administration):
  3. Γενική Διοίκηση – Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π
  4. Εκπαιδευτική Διοίκηση – Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π
  5. Διοίκηση Μονάδων Υγείας – Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π
  6. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Masterin Educational Psychology) – Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π

Τα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ  εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι διαδικτυακή και οι 3 υποχρεωτικές συναντήσεις με τους διδάσκοντες καθηγητές υλοποιούνται σε εγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτικά κέντρα σε κάθε Ελληνική περιφέρεια**. Σ΄αυτά τα εκπαιδευτικά κέντρα διεξάγονται και οι εξετάσεις υπό την επιτήρηση του Πανεπιστημίου.

Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενος και οικονομικά αδύναμους φοιτητές να αποκτήσουν αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να απομακρυνθούν από τον τόπο εργασίας ή κατοικίας τους. Επιπλέον, το διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό, εγγυάται την μέγιστη ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και την σε βάθος ανάπτυξη κριτική σκέψη και γνώση, καθιστώντας τους απόφοιτους των εξ αποστάσεως μεταπτυχιακών προγραμμάτων τα πλέον απαραίτητα και χρήσιμα στελέχη τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

*Για τους Έλληνες φοιτητές ισχύουν εκπτώσεις στα δίδακτρα με βάση κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος*** και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους για την αίτηση εγγραφής τους.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

** Σε περίπτωση μικρού αριθμού φοιτητών σε κάποια περιφέρεια οι συναντήσεις – εξετάσεις θα διεξάγονται στην πλησιέστερη πόλη που υλοποιείται το πρόγραμμα.

*** Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής ή οποία έπεται. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας και για τον υπολογισμό της οικονομικής προσφοράς βάσει  των στοιχείων της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.  Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Πανεπιστημίου για το σκοπό αυτό. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Leave your thoughts...